فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۹۸۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۲ - ۱۰-۰۳-۱۳۹۴
کد ۳۹۸۴۸۳
انتشار: ۰۸:۰۲ - ۱۰-۰۳-۱۳۹۴

حذف پروفایل شبکه وای ـ فای در ویندوز 8.1

عصر ایران
چنانچه رمز شبکه‌ وای ـ فای خود را تغییر دهید با کلیک روی پروفایل شبکه برای اتصال به شبکه‌ وای ـ فای، ویندوز با رمز ذخیره شده‌ قبلی تلاش می‌کند به شبکه‌ موردنظر متصل شود و به‌دلیل تطابق نداشتن رمز با رمز فعلی، عملیات اتصال صورت نمی‌گیرد.

یکی از امکانات بسیار خوب سیستم‌عامل ویندوز، به‌خاطر سپردن اطلاعات مربوط به اتصالات شبکه بخصوص اتصالات بی‌سیم است. به کمک این قابلیت شما فقط یک‌بار رمز شبکه وایرلس خود را در ویندوز وارد کرده و در اتصالات بعدی بدون نیاز به وارد کردن رمزعبور، به شبکه‌ موردنظر متصل می‌شوید.

حذف پروفایل شبکه وای ـ فای در ویندوز 8.1

این قابلیت برای همه کاربران مفید است، اما گاهی ممکن است به دلایل متعدد، نیازمند پاکسازی رمزهای ذخیره شده اتصالات شبکه در ویندوز باشید. به‌عنوان مثال چنانچه رمز شبکه‌ وای ـ فای خود را تغییر دهید با کلیک روی پروفایل شبکه برای اتصال به شبکه‌ وای ـ فای، ویندوز با رمز ذخیره شده‌ قبلی تلاش می‌کند به شبکه‌ موردنظر متصل شود و به‌دلیل تطابق نداشتن رمز با رمز فعلی، عملیات اتصال صورت نمی‌گیرد. در این شرایط مجبورید پروفایل ذخیره شده از شبکه‌ را حذف کنید تا بتوانید دوباره برای وارد کردن رمز و ذخیره اطلاعات جدید اقدام کنید.در ویندوز 7 انجام این کار با ورود به Network & Sharing Center امکان‌پذیر است، اما کاربران ویندوز 8 و ویندوز 8.1 برای انجام این کار با مشکلاتی مواجه هستند.اگر شما نیز کاربر این نسخه از سیستم‌عامل ویندوز هستید، می‌توانید با استفاده از روش زیر برای حذف پروفایل شبکه در ویندوز 8 و 8.1 اقدام کنید:

ویندوز 8

1 ـ ابتدا روی آیکون شبکه از پایین سمت راست نوار وظیفه (کنار ساعت ویندوز) کلیک کنید تا فهرست شبکه‌های وایرلس در اختیار شما قرار گیرد.

2 ـ روی نام شبکه‌ موردنظر کلیک راست یا کلیک چپ ماوس را فشار داده و چند لحظه نگه دارید تا منویی نمایش داده شود.

3 ـ از منوی به‌نمایش درآمده گزینه‌ Forget this network را کلیک کنید.

ویندوز 8.1

در برخی نسخه‌های ویندوز 8.1 (با توجه به استفاده از به‌روزرسانی‌های ارائه شده) امکان استفاده از کلیک راست روی نام شبکه یا دسترسی به منوی موردنظر با نگه‌داشتن ماوس وجود ندارد. در این نسخه‌ها می‌توانید از روش‌های دیگری کمک بگیرید که شما را با آنها آشنا می‌کنیم:

روش اول

1ـ روی آیکون شبکه کنار ساعت ویندوز کلیک و از فهرست شبکه‌های موجود، شبکه‌ موردنظر را انتخاب کرده و گزینه‌ Connect را فشار دهید.

2 ـ همان‌طور که انتظار می‌رود عملیات اتصال با شکست مواجه می‌شود، اما در پنجره‌ نمایش شکست در اتصال، گزینه‌ Forget network نیز به چشم می‌خورد. با کلیک روی این گزینه می‌توانید پروفایل موردنظر را حذف کنید.

روش دوم

1 ـ نشانگر ماوس خود را به بالا یا پایین سمت راست صفحه‌نمایش برده و کمی صبر کنید تا نوار Charm نمایش داده شود.

2ـ ابتدا گزینه‌ Settings و در ادامه Change PC settings را کلیک کنید.

3ـ در نوار تنظیمات سیستم، روی Network کلیک کرده و پس از مراجعه به بخشConnections، در سمت راست گزینه‌ Wi-Fi را پیدا و روی لینک Manage known networks کلیک کنید.

4 ـ فهرستی از پروفایل‌های ذخیره شده در ویندوز برای شما به‌نمایش درمی آید که می‌توانید با کلیک روی هرکدام از آنها و انتخاب گزینه ‌ Forget، پروفایل ذخیره شده را حذف کنید.

منبع: جام جم کلیک
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
یحیی گل‌محمدی در آستانه هدایت تیم امید؛ توافق با تاج تا ۲۰۲۸ روسیه از آزادسازی دو منطقه دونتسک و پیشروی در خارکیف خبر داد چرا تهران با وجود کمبود بارش و آسیب به تأسیسات، تابستان را بدون قطعی آب گذراند؟ پزشکیان: اگر خودمان خود را تحریم نکنیم و اقدام به حذف گزینشی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را حذف کند و یا به زانو درآورد موج جدید حملات نیروهای مسلح یمن علیه عربستان هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز لهستان در آماده‌باش امنیتی کامل قرار گرفت هیپو؛ تانک لئوپارد آلمانی که به خودروی نجات ساحلی بریتانیا تبدیل شد! (+عکس) انتقال انبار نفت فردیس به اشتهارد؛ طرحی با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومانی 5 راهکار طبیعی برای کمک به سلامت گردش خون تراز دریاچه ارومیه ۱۱۰ سانتی‌متر بالا رفت؛ وضعیت سدهای آذربایجان شرقی چگونه است؟ کم خونی؛ از نشانه های اولیه تا راه های تشخیص و درمان مارتین مک‌دونا: جان مالکوویچ باید ۳ جایزه اسکار بگیرد! جهان متفاوت یک معمار؛ سلطان منحنی ها (+عکس) اسرائیل رئیس دفتر سیاسی حماس را به ترور تهدید کرد